Informacje kontaktowe
Oddziały gimnazjalne
Telewizja szkolna GIM TV
Szkoła w wirtualnej panoramie
Aktywne Szkoły. MultiSport
Uczestniczymy w programach
Dziennik elektroniczny
Nawigacja strony
KALENDARIUM MIESIĄCA
e-Rekrutacja
BIP
ePUAP
1% dla szkoły
DOTACJA 1%
Fronter
Stołówka
UWAGA !!!
Wpłatę za obiady na miesiąc kwiecień należy dokonać
- na konto szkoły SP-3 przez pierwsze pięć dni robocze miesiąca tj. 03 – 09 kwietnia.
Bank BGŻ 07 2030 0045 1110 0000 0193 1540
W tytule podać imię, nazwisko i klasę dziecka
Cena bloczka obiadowego: 16 x 3,80 = 60,80 zł
Osoby które chcą skorzystać z obiadów w dniach 18,19,20 kwietnia wpłacają dodatkowo 11,40 zł
( w tych dniach nie ma nauki szkolnej, ponieważ są egzaminy gimnazjalne)
Prosimy dotrzymać terminu płatności.
HARMONOGRAM WPŁAT ZA OBIADY NA ROK SZKOLNY 2017 – 2018:
Wrzesień - 04 – 08. 09 2017
Październik - 02 - 06.10 2017
Listopad - 02 – 08. 11 2017
Grudzień - 01 – 07. 12 2017
Styczeń - 02 - 08. 01 2018
Luty - 01 - 07. 02 2018
Marzec - 01 - 07. 03 2018
Kwiecień - 03 – 09. 04 2018
Maj - 02 – 09 .05 2018
Czerwiec - 01 – 07 .06 2018
DEKLARACJA KORZYSTANIA Z OBIADÓW W STOŁÓWCE SZKOLNEJ
„PROGRAM DLA SZKÓŁ” - działanie na rzecz zdrowej diety.
Uprzejmie informujemy, że od roku szkolnego 2017/2018 został uruchomiony nowy „ Program dla szkół” w miejsce dotychczas realizowanych programów „ Owoce i warzywa w szkole” oraz „Mleko w szkole” W programie mogą uczestniczyć dzieci uczęszczające do klas I-V.
W ramach programu dzieci mogą bezpłatnie otrzymywać owoce i warzywa oraz mleko i produkty mleczne oraz brać udział w działaniach edukacyjnych przeprowadzanych przez szkoły podstawowe mających poprawić wiedzę uczniów na temat zdrowych nawyków żywieniowych, pochodzenia żywności oraz przeciwdziałania jej marnotrawieniu.
Produkty owocowo warzywne objęte programem to:
- owoce: jabłka, gruszki, śliwki, truskawki
- warzywa: marchew, rzodkiewka, papryka słodka, kalarepa, pomidorki
- soki : owocowe, mieszane
W każdym z 10 tygodni w I semestrze roku szkolnego 2017/2018 dzieciom udostępnia się co najmniej 4 porcje owoców i warzyw. Łączna liczba owoców i warzyw otrzymywanych przez jedno dziecko w ramach komponentu owocowo- warzywnego w I semestrze roku szkolnego2017/2018 wynosi 45.
Produkty mleczne objęte programem to:
- mleko
- jogurt naturalny
- kefir naturalny
- serek twarogowy
W każdym z 10 tygodni w I semestrze roku szkolnego 2017/2018 dzieciom udostępnia się co najmniej 3 porcje mleka i przetworów mlecznych. Łączna liczba porcji mleka i przetworów mlecznych otrzymywanych przez jedno dziecko w ramach komponentu mlecznego w I semestrze roku szkolnego 2017/2018 wynosi 40.
W przypadku, gdy owoce, warzywa lub przetwory mleczne nie spełniają wymagań jakościowych, prosimy ten fakt zgłaszać intendentce szkolnej.